Sivas’ta uzun süren kış mevsimi ve yoğun yağışların ardından Aksu bölgesinde biriken yosun, çamur ve çeşitli atıklar, Sivas Belediyesi ekiplerinin titiz çalışmasıyla temizlenmeye başlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, sahada görevli personele kolaylıklar dileyerek yürütülen temizlik faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Aksu çevresindeki yoğun birikintinin vatandaşların günlük yaşamını ve çevre estetiğini olumsuz etkilediğini belirten Başkan Uzun, temizlik çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
Aksu Mahallesi’nde çocuklarla da bir araya gelen Uzun, sıcak ve samimi diyaloglarıyla dikkat çekti. Karşılaştığı çocuklara Sivasspor forması hediye eden Başkan, hem minikleri sevindirdi hem de gönülleri kazandı. Forma hediyesiyle yüzleri gülen çocuklar, Başkan Uzun’a teşekkür etti.
Sivas Belediyesi’nin yürüttüğü çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları, kentte hem yaşam kalitesini artırmayı hem de doğal güzellikleri korumayı amaçlıyor. Aksu’da başlayan bu uygulama, farklı mahallelerde de devam edecek.