Reynmen Sivasspor’un 58. yılı için Sivas’ta sahne alacak
Reynmen Sivasspor’un 58. yılı için Sivas’ta sahne alacak
İçeriği Görüntüle

Sivas Belediyesi’nin kent genelinde başlattığı temizlik seferberliği, son durağı olan Alibaba Mahallesi’nde tamamlandı. Belediye ekipleri, mahallede cadde ve sokakları baştan sona temizledi. Kaldırım ve yol kenarlarında uzayan yabani otlar biçilirken, çevre görüntüsü daha düzenli hale getirildi. Aynı zamanda mahalledeki çöp konteynerleri dezenfekte edilerek boyandı, daha hijyenik bir görünüme kavuşturuldu.

Temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Uzun, özellikle fare şikayetleri üzerine önemli uyarılarda bulundu. Uzun, “Farelerden şikayet ediyorsunuz. Her evde görüyorum ki bahçelerde kümes hayvanları besleniyor, otlar ve çöpler birikmiş. Fareler tabii ki gelir. Bahçelerinizi temiz tutun, birlikte mücadele edelim” ifadelerini kullandı.

Başkan Uzun, daha temiz ve yaşanabilir bir Sivas için çalışmaların kararlılıkla süreceğini belirtti. Belediye ekiplerinin temizlik hizmetlerinin düzenli olarak devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: Sivas Belediyesi Basın Bülteni