04 Kasım 2025
weather
8°
42,0881 %0,24
48,5065 %0,45
5.382,30 % -0,73
Ara
Bizim Sivas Haber GÜNCEL Sivas'ın su sorunu mücadelesini Başkan Uzun NTV'de anlattı

Sivas'ın su sorunu mücadelesini Başkan Uzun NTV'de anlattı

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, NTV’de su sorunu ve SCADA Sistemi ile sağlanan tasarruf hakkında konuştu. Başkan Uzun, altyapıya yapılan yatırımlar ve kayıp-kaçak çalışmalarını anlatarak Sivas’ta su yönetiminde dijital dönüşümü müjdeledi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, NTV’de yayınlanan Yeşil Ekran programında, Sivas’ın su yönetimi ve altyapı çalışmaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Uzun, şehirdeki su sorununa karşı belediye olarak verdikleri mücadeleyi anlattı ve SCADA Sistemi sayesinde su kullanımında ciddi tasarruf sağlandığını vurguladı.

Başkan Uzun, su kayıp ve kaçaklarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalarda altyapıya özel önem verdiklerini belirtti. “Sivas’ta suyu korumak ve kayıpları minimize etmek için modern teknolojiyi aktif olarak kullanıyoruz,” diyen Uzun, SCADA Sistem’in suyun izlenmesi ve yönetiminde kritik rol oynadığını ifade etti.

Ayrıca Uzun, altyapı yatırımlarının öncelikli hedefleri arasında olduğunu söyleyerek, şehirdeki mevcut su sorunlarını kalıcı olarak çözmek için kapsamlı projeler yürüttüklerini açıkladı. Başkanın açıklamaları, Sivas’ın su yönetiminde dijital dönüşüm ve tasarruf odaklı adımlar atmaya başladığını gözler önüne serdi.

Uzun’un programdaki açıklamaları, Sivaslı vatandaşlar için su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir yönetimi konusunda umut verici gelişmeler olarak yorumlandı. Belediye, SCADA Sistemi ve altyapı yatırımları ile su kaybını minimuma indirmeyi hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *