Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, bakanlığın üst düzey bürokratlarından oluşan geniş bir heyetle birlikte Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti. Ziyaret heyetinde Personel Genel Müdürü N. Leyla Akıncı, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Nurgül Uraloğlu, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Dr. Çağlar Tabak ile birlikte ilgili daire başkanları ve bölge müdürleri de hazır bulundu.

Mevcut Durum ve Yeni Dönem Yatırımları Masaya Yatırıldı

Valilik makamında gerçekleştirilen kritik toplantıda; Sivas genelinde yapımı aralıksız süren ulaştırma ve altyapı projeleri detaylı biçimde ele alındı. Devam eden yatırımların sahadaki son durumu değerlendirilirken, kentin ulaşım ağını güçlendirecek planlanan yeni projeler ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası kapsamlı şekilde masaya yatırıldı.

Vali Şimşek’ten Ulaşım Altyapısı Vurgusu

İşte Sivas'ın gerçek nüfusu: 7.sıradayız
İşte Sivas'ın gerçek nüfusu: 7.sıradayız
İçeriği Görüntüle

Görüşmede kentin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik hayata geçirilen her çalışmanın şehir için büyük değer taşıdığına değinen Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, yürütülen projelerin önemine dikkat çekti. Vali Şimşek, temasların ardından Bakan Yardımcısı Osman Boyraz ve beraberindeki bürokrat heyetine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Kaynak: Sivas Valiliği Bülten