07 Aralık 2025
weather
5°
42,5354 %0.07
49,5729 %-0.06
5.746,23 % -0,12
Ara
Bizim Sivas Haber ÖZEL HABER Sivasspor İçin İstanbul’da Tek Yürek!

Sivasspor İçin İstanbul’da Tek Yürek!

Sivasspor’a İstanbul Çıkarması! Dün 30, Bugün 25 Milyon TL, Kırmızı-Beyazlılara Moral Desteği! İstanbul’dan Toplam 55 Milyon TL Taahhüt Detaylar Haberimizde

Okunma Süresi: 2 dk

Sivasspor’a İstanbul’dan güçlü bir destek daha geldi! Bugün Pendik Green Park Otel’de düzenlenen özel gecede, kırmızı-beyazlı kulüp için tam 25 milyon TL bağış taahhüdü verildi. Sivaslı iş insanları, bürokratlar ve yöneticiler etkinlikte bir araya gelirken, geceye AK Parti Sivas Milletvekili Abdullah Güler’in katılımı büyük dikkat çekti. 

Sivasspor İçin Birlik Mesajı 

Pendik Green Park Otel’de düzenlenen etkinlikte Sivaslılar adeta kenetlendi. Geceye, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, STSO Meclis Başkanı Osman Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu Asbaşkanı Mecnun Otyakmaz ve Sivaslılar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Muhsin Kaya başta olmak üzere birçok milletvekili, iş insanı ve yerel yönetici katıldı. 

Katılımcılar, Sivasspor’un daha güçlü bir yapıya kavuşması ve sürdürülebilir başarılar elde etmesi adına önemli bir adım attı. İstanbul’daki Sivaslılar, kulüplerine olan desteklerini somut bir şekilde ortaya koyarken, birlik ve beraberlik mesajı verildi. 

Gelecek İçin Güçlü Adımlar 

Toplanan 25 milyon TL’lik bağış taahhüdüyle Sivasspor’un mali yapısının daha sağlam bir zemine oturtulması hedefleniyor.  Sivaslılar, Sivasspor’un sadece bugününün değil, geleceğinin de güvence altına alınması için ellerini taşın altına koyduklarını gösterdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *