Trendyol Süper Lig 2024-25 Sezonu’nun 22. hafta maçında deplasmanda İkas Eyüpspor ile karşılaşacak olan Net Global Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

Bellona Kayserispor oynanan ve 5-2 kazandıkları maçın ardından bir gün izin yapan Sivasspor, dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla İkas Eyüpspor maçının hazırlıklarının ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınma ile başladı. Ardından 5’e 2 pas çalışmaları yapan ekip, dar alan oyun, mas koşusu ve yarım saha çift kale maçla idmanı tamamladı.

Bellona Kayserispor maçında 60 dakika üzeri oynayan sporcular ise yenileme çalışması yaptı.

Yiğidolar, bugün gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

İkas Eyüpspor ile Net Global Sivasspor, 31 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşılaşacak.

Kaynak: Sivasspor Kulübü Bülten