Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobilin yol kenarındaki mezarlık duvarına çarpması sonucu araç hurdaya dönerken, sürücüsü yaralandı. Kaza yerine çok sayıda kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre kaza, Sivas-Erzincan karayolu üzerinde, İmranlı ilçesi girişinde meydana geldi. Erzurum plakalı olduğu öğrenilen 25 EJ 522 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, yol kenarında bulunan mezarlığın duvarına büyük bir hızla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta hurda yığınına dönerken, kazada ismi henüz öğrenilemeyen sürücü yaralandı. Çevredeki vatandaşların ve yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık, polis, Sivas Belediyesi İtfaiye ekipleri ve İmranlı Arama Kurtarma Derneği (İMAYKUD) görevlileri sevk edildi.

Sivas'ta Feci Kaza! Takla Attı! Çok Sayıda Yaralı Var!
Sivas'ta Feci Kaza! Takla Attı! Çok Sayıda Yaralı Var!
İçeriği Görüntüle

Olay yerine ulaşan ekipler, yaralı sürücüyü hurdaya dönen otomobilden dikkatli bir şekilde çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü, ambulansla İmranlı İlçe Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle Sivas-Erzincan karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, polis ekipleri kaza yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA