Sivas'ta 02-06 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleştirilmesi planlanan "3.Sivas Uluslararası Film Festivali" için Sivas'ın kilit isimleri bir araya geldi. Şehirde sanatsal ve kültürel bir hareketlilik yaratılması beklenen uluslararası nitelikteki festival için önemli bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun , Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül katıldı.

Başkan Uzun’dan İtfaiye Erlerine İlk Ders
Başkan Uzun’dan İtfaiye Erlerine İlk Ders
İçeriği Görüntüle

Ön Hazırlık Süreci Ele Alındı

Kapsamlı bir gündemle yapılan toplantıda, "3.Sivas Uluslararası Film Festivali"nin ön hazırlık aşamaları detaylıca incelendi. İlgili tüm bireyler, festivalin planlanan zamanda sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi adına süreçle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Festivalin uluslararası standartlarda ve yüksek katılımla yapılması hedeflenirken, toplantıdaki değerlendirmeler bu büyük organizasyonun takviminin son aşamalarına gelindiğini gösterdi.

2 - 6 Mayıs tarihlerinde Sivas'ı sinemaseverlerin buluşma noktasında yapacak olan festivalin ön hazırlıklarına ilişkin alınan kararların, önümüzdeki günlerde küresel olarak paylaşılması bekleniyor.

Kaynak: Sivas Belediyesi Bülten