Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet takviminde yer alan Mini Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası, bu yıl Sivas’ın ev sahipliğinde start aldı.

Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada, 20 ilden gelen 13 kız ve 14 erkek takım yer alıyor. Toplamda 500 sporcunun sahaya çıktığı turnuva, hem sporculara hem de hentbol severlere keyifli anlar yaşatıyor.

Açılış gününde tribünlerde renkli görüntüler yaşanırken, müsabakaları Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Fatih Dinçer, Gençlik ve Spor Destek Hizmetleri Şube Müdürü Aydın Arslandoğan ve Hentbol İl Temsilcisi Turgut Demirkan da yakından takip etti. Sporcularla bir araya gelen yöneticiler, takımlara başarı dileklerini iletti.

Sivas’ta 36 Takım ve 500 Sporcu Aynı Heyecanda Buluştu
Sivas’ta 36 Takım ve 500 Sporcu Aynı Heyecanda Buluştu
İçeriği Görüntüle

Küçük yaşta hentbola gönül veren sporcuların ilk deneyimlerini yaşadığı şampiyona, Sivas’ta spora olan ilgiyi artırırken, ailelerin de büyük katılım göstermesiyle tribünler doldu. Organizasyon 23 Ağustos Cumartesi günü oynanacak final karşılaşmalarıyla sona erecek.

Kaynak: İHA