Sivas’ta tarih ve kültür meraklılarını sevindirecek bir etkinlik düzenleniyor. Atatürk ve Kongre Müzesi ile Sivas Arkeoloji Müzesi, 30 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.
Ziyaretçilere Sivas’ın tarihî ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı sunacak müzelerde, geçmişten günümüze uzanan önemli eserler ve tarihî izler keşfedilebilecek.
Tarihimizin önemli dönüm noktalarına tanıklık eden mekânları ziyaret etmek ve Sivas’ın zengin kültürel mirasını daha yakından tanımak isteyen herkesi müzelere davet eden yetkililer, vatandaşları bu anlamlı kültür yolculuğuna katılmaya çağırdı.
30 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ücretsiz ziyaret uygulamasıyla, Sivaslıların ve kenti ziyaret eden vatandaşların müzeleri keşfetmesi bekleniyor.





