Aman nazar değmesin! Sivasspor’un golcü oyuncusu Rey Manaj, 2026-2027 sezonuna fırtına gibi başladı. Ligde oynanan ilk 6 maçta 6 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Arnavut forvet, kırmızı-beyazlı ekibin hücumdaki en önemli kozu haline geldi.

Geçtiğimiz sezon ve Sivasspor’un Süper Lig’den düştüğü dönemde performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olan Rey Manaj, yeni sezonda adeta yeniden doğdu.

Sivasspor’un ligde attığı gollerde başrolü üstlenen Manaj, ilk 6 haftada kaydettiği 6 gol ve yaptığı 1 asistle takımını adeta sırtlamaya başladı. Güncel performansıyla gol krallığı yarışının da önemli isimlerinden biri olan deneyimli futbolcu, Sivasspor taraftarına yeniden umut verdi.

Eleştirilerin yerini umut aldı

Sivasspor formasıyla daha önce de önemli bir gol performansı ortaya koyan Manaj, özellikle Süper Lig'de takımın hücum yükünü taşıyan isimlerin başında gelmişti. Ancak takımın yaşadığı düşüş ve geçen sezonki sonuçlar, golcü oyuncunun da eleştirilmesine neden olmuştu.

Yeni sezonda ise tablo tamamen değişti. Manaj, attığı gollerle yalnızca skor üretmekle kalmıyor, Sivasspor'un maç içerisindeki en büyük hücum tehdidi olarak da öne çıkıyor.

İlk 6 haftada 6 gol ve 1 asistlik katkı sağlayan Manaj'ın takımının bütün gollerine doğrudan katkı vermesi, Sivasspor açısından yıldız oyuncunun ne kadar kritik bir rol üstlendiğini de ortaya koyuyor.

Sivasspor’un kaderi Manaj’ın ayağında

Sezonun henüz başında ortaya koyduğu performansla taraftarın yeniden güvenini kazanan Rey Manaj, Sivasspor'un hedefleri açısından da kilit oyuncu konumuna geldi.

Derbide Beşiktaş Fırtınası! Fenerbahçe’yi Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti
Derbide Beşiktaş Fırtınası! Fenerbahçe’yi Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti
İçeriği Görüntüle

Kırmızı-beyazlıların hücumdaki üretkenliğinin büyük bölümünü üstlenen Manaj, formunu sürdürmesi halinde hem takımının ligdeki konumunu yukarı taşıyabilir hem de sezon sonunda gol krallığı yarışında iddialı bir noktaya gelebilir.

Sivasspor'da eleştirilerin hedefindeki isimlerden biri olan Rey Manaj, şimdilerde ise attığı gollerle takımın en büyük umudu haline gelmiş durumda.

Kısacası; Manaj sustu, şimdi golleri konuşuyor. Nazar değmesin!

Kaynak: Haber Merkezi