Sivas’ta sürücüleri yakından ilgilendiren bir trafik düzenlemesi duyuruldu. Sivas Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, altyapı yenileme çalışmaları ve ilk kat asfalt serimi tamamlanan Mevlana Caddesi’nde ikinci kat asfalt serimi gerçekleştirilecek. Çalışmalar nedeniyle cadde, 25 Ekim Pazar günü saat 14.00 itibarıyla araç trafiğine kapatılacak.

Milletvekili Toy, Sivas'ın yatırımlarını bu teknikle paylaştı
Milletvekili Toy, Sivas'ın yatırımlarını bu teknikle paylaştı
İçeriği Görüntüle

Mevlana Caddesi’nde Asfalt Çalışması Yapılacak

Sivas’ta yol kalitesini artırmak ve sürüş konforunu iyileştirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Mevlana Caddesi’nde yeni bir aşamaya geçiliyor. Altyapı yenileme çalışmalarının ve ilk kat asfalt seriminin tamamlandığı caddede, ikinci kat asfalt serimi yapılacak.

Çalışmaların sorunsuz şekilde tamamlanabilmesi için Mevlana Caddesi’nde geçici trafik düzenlemesi uygulanacak. Bu doğrultuda cadde, 25 Ekim Pazar günü saat 14.00’ten itibaren araç geçişine kapatılacak.

Sürücülere Alternatif Güzergâh Uyarısı

Sivas Belediyesi, çalışma süresince trafik yoğunluğu ve ulaşımda aksama yaşanmaması için sürücülere önemli uyarılarda bulundu. Vatandaşlardan, çalışma yapılan güzergâh üzerinde araç park etmemeleri ve alternatif yolları tercih etmeleri istendi.

Özellikle Mevlana Caddesi’ni kullanmayı planlayan sürücülerin yola çıkmadan önce güzergâhlarını belirlemeleri, olası gecikmelerin önüne geçilmesi açısından önem taşıyor.

Belediye yetkilileri, çalışmaların güvenli ve sorunsuz biçimde tamamlanabilmesi için vatandaşların alınan tedbirlere uymalarını istedi. Açıklamada, gösterilecek anlayış ve iş birliği için Sivaslılara teşekkür edildi.

Kaynak: Haber Merkezi