Sivas'ta çözüm bekleyen otobüs duraklarının işgalinde artık sınır tanınmaz hal almaya başladı. Büyük araçlar da fütursuzca duraklarda yerini alıyor. Üstelik hem yolu köreltiyor, hem de kaldırım işgaline kadar ilerliyorlar.
Sivas Atatürk Caddesi üzerinde oto park ihtiyacı gün giderek artarken, araçlar ise otopark olarak otobüs durak alanlarını kullanmakta sorun görmüyorlar. Gündüz saatlerinde başlayan ve gece saatlerine kadar süren otobüs durak işgalinde büyük araçlar da yerlerini aldı.
Haklısınız!
Aracını otobüs durağına park eden büyük bir pikap, hem karşıdan gelecek olan otobüslerin görülmesine engel oldu, hem otobüsün durma alanını işgal etti ve hem de kaldırımı da işgal ederek park etti. Otobüs bekleyen yolcuların tepkisini ise sadece "Haklısınız!" sözü ile geçiştiren şoför, umursamaz bir tavırla kapısını kilitleyerek otobüs durağına aracını parketti ve gitti.
Karşıdan hangi otobüsün geldiğini göremeyen yolcular ise yola çıkarak araçları gözlerken, otobüs durağında kendisine yer kalmayan otobüsler ise yolcularını trafik akışının yoğunluğuna rağmen mecburen yol ortasında durarak yolcu kabulleri yaptılar.