24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle uzun zamandır işlerinde sıkıntı yaşayan çiçekçiler umutla alışveriş bekliyor. Çiçekçiler, özel gün için işyerlerinde hazırlıklarını tamamladılar ve çiçeklerini daha cazip hale getirdiler.

Ekonomik bakımdan yaşanan sıkıntılardan etkilenen çiçekçiler, özel günlerle birlikte darboğazdan kurtuluş peşinde. 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne hazırlanan çiçekçiler, birbirinden ilgin ve cazip çiçekleri müşterilerin beğenisine sundular. Konu hakkında açıklamada bulunan Çiçekçi esnaflarından Ömer Dilmen, Öğretmenler Günü'ne hazır olduklarını ifade etti.

Birbirinden renkli çiçeklerle 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne hazırlandıklarını ifade eden Dilmen, en fazla beğeninin renkli güller olduğuna dikkat çekerken, "Taleplerden genelde memnunuz. En fazla beklentimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü. Pazar gününe denk gelen bugün için pazartesi günü öğretmenlerine sürpriz yapacakları bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Muhabir: Gülşah Akkaş Yaman