19 Aralık 2025
weather
5°
42,8137 %0.19
50,2322 %0.07
5.978,08 % 0,38
Ara
Bizim Sivas Haber EĞİTİM Sivas'ta Minikler Tutum, Yatırım ve Türk Malları Dersi Verdi

Sivas'ta Minikler Tutum, Yatırım ve Türk Malları Dersi Verdi

Sivas Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret ederek Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında hazırlanan sergiyi gezdi.

KAYNAK: Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü Bülten
Okunma Süresi: 2 dk

Sivas Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve velilerin ortak çalışmasıyla hazırlanan “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” sergisini gezdi. Minik öğrencilerin hazırladığı çalışmalar, yerli üretim ve bilinçli tüketim mesajlarıyla dikkat çekti.

Okul binasında açılan sergide; çocukların el emeği ürünleri, yerli malı kullanımını teşvik eden görseller ve geri dönüşüm temalı çalışmalar yer aldı. Sergiyi tek tek inceleyen Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, yapılan çalışmalar hakkında okul idaresi ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Ziyaret sırasında öğrencilerle yakından ilgilenen Erdoğan, sergide emeği geçen miniklere teşekkür ederek, erken yaşta kazandırılan tutumlu olma, yerli malı bilinci ve üretim farkındalığının geleceğe yapılan önemli bir yatırım olduğunu vurguladı. Eğitimin yalnızca akademik başarıdan ibaret olmadığını ifade eden Erdoğan, değerler eğitiminin okul öncesi dönemde büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Öğretmen ve velilerin de aktif rol aldığı sergi, okul-veli iş birliğinin başarılı bir örneği olarak değerlendirildi. Veliler, çocuklarının hazırlık sürecine dahil edilmesinin hem eğitici hem de farkındalık artırıcı olduğunu belirtti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona ererken, Zübeyde Hanım Anaokulu’nda oluşturulan sergi, öğrencilerin küçük yaşta büyük mesajlar verebildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *