Sivas’ın Gültepe Mahallesi Sivas-Ankara Karayolu üzerindeki Sivasspor tesisleri önünde meydana gelen kazada, Sivasspor U-13 takımında oynayan genç futbolcuları taşıyan ticari taksi ile otomobil çarpıştı.

H.Ö. idaresindeki 58 T 0646 plakalı taksi, tesis girişine dönmek istediği sırada İ.Ü. yönetimindeki 58 ABY 275 plakalı Volkswagen marka otomobille çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı, Soruşturma Başlatıldı

Kazada sürücüler ile birlikte takside bulunan 4 genç futbolcu yaralandı. Toplam 6 kişinin yaralandığı olayda, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar daha sonra kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araçta meydana gelen hasarın yanı sıra yaşanan yangın çevrede kısa süreli paniğe neden oldu. Polis ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için inceleme başlattı. Kaza noktasında trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı, araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Sivas STK Platformu İsrail’in İdam Kararına Başkaldırdı
Sivas STK Platformu İsrail’in İdam Kararına Başkaldırdı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA