Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ailesinin kayıp ihbarı yaptığı 26 yaşındaki Dinçer Arslan'ın cesedi ekiplerin titiz çalışması sonucu arazide gömülü halde bulundu.

Erdoğan'dan O 9 Hükümlü İçin Af Kararı!
Erdoğan'dan O 9 Hükümlü İçin Af Kararı!
İçeriği Görüntüle

Arslan'ın cesedinin 43 gün önce gömüldüğü tespit edilirken karı koca çiftin de aralarında bulunduğu üç şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İddiaya göre olay 26 yaşındaki Dinçer Arslan, Gülüç'teki evinde arkadaşı H.B. ve yanında gelen İ.Ç. ile birlikte alkol almaya başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle taraflar arasında tartışma çıktı. Sözlü başlayan tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. H.B. ve İ.Ç., Dinçer Arslan'ı darp etti. Aldığı darbeler sonucu fenalaşan Dinçer Arslan olay yerinde hayatını kaybetti.
Cansız bedeni evde bırakan şüpheliler, birkaç gün sonra Aktaş Tepesi'nde bulunan boş bir araziye gömerek izlerini kaybettirmeye

Kaynak: İHA