Sivas kebabını bilmeden konuşmuş Sivas kebabını bilmeden konuşmuş

Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sivas Uluslararası Film Festivali için hazırlıklar başladı.

Festivalin ilk hazırlık toplantısı, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında, Belediye Başkanı Adem Uzun ve paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

26-28 Mayıs tarihlerinde

Toplantıda konuşan Vali Şimşek, 26-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek festivalin, Sivas’ın ekonomisine, turizmine, kültürel yaşamına ve sanat dünyasına önemli katkılar sağlamayı hedeflediğini ifade etti.

Vali Şimşek ayrıca, festivalin Sivas’ın uluslararası alanda tanıtımına katkı sunacağını belirterek, tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.

Festival programının ve katılımcı detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Sivas Valiliği Bülten