Sivasspor camiasında heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kulübün geleceğini belirleyecek olan 8 Temmuz tarihli olağanüstü genel kurul öncesinde, kırmızı-beyazlıların efsane başkanı Mecnun Otyakmaz ile son başkan Burak Özçoban, Sivas Büyük Otel’de bir araya gelerek baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Kongre sürecinin en sıcak günlerinde gerçekleşen bu buluşma, kulisleri hareketlendirdi.
Yeni Sezon Hedefi ve Belirsizlikler
Taraftarların ve camianın gözü kulağı 8 Temmuz’daki genel kurula çevrilmiş durumda. Sivasspor’un yeni sezonda nasıl bir yol haritası çizeceği ise en büyük soru işareti. Kulübün sadece kadro planlamasıyla yetinip "hazırlık yılı" mı geçireceği, yoksa eski görkemli günlerdeki gibi Süper Lig’in zirvesini zorlayacak iddialı bir yapılanmaya mı gideceği merak konusu. Camia, şeffaf ve güçlü bir yönetim anlayışıyla eski başarılara dönülmesini bekliyor.
Teknik Direktör Adayı Kim Olacak?
Başkanlık koltuğu için adayların netleşmediği bu süreçte, teknik direktör konusu da belirsizliğini koruyor. Yönetimsel belirsizlikler, teknik ekip planlamasının da önüne geçmiş durumda. Başkanlık adaylığı gibi teknik direktör adaylığı konusunda da henüz resmi bir isim öne çıkmadı. 8 Temmuz’daki genel kurul, hem yeni başkanı hem de Sivasspor’un yeni teknik patronunu belirleyecek süreçlerin startını vermiş olacak. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, bu kritik toplantıdan çıkacak kararların ardından kulübün önünü net bir şekilde görmek istiyor.




