Ankara’nın Sincan ilçesi, bugün öğle saatlerinde bir sürücü kursu aracının karıştığı sarsıcı bir kazaya sahne oldu. Törekent Mahallesi’nde meydana gelen olayda, ehliyet alma hayaliyle direksiyon başına geçen sürücü kursu öğrencisi için sıradan bir eğitim günü kabusa dönüştü. Deneme sürüşü yaptığı esnada henüz belirlenemeyen bir sebeple panikleyen aday, aracın kontrolünü elinden kaçırdı.
Kontrolden Çıkan Araç Direğe Çarptı
Sürücü Adayı Kaza Yaptı! 1 Kişi Yaralı! pic.twitter.com/nMzkxBHSdd
— Bizim Sivas Gazetesi (@bizimsivascomtr) April 26, 2026
Hızla savrulan kurs aracı, yol kenarında bulunan bir elektrik direğine şiddetli bir şekilde çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle araçta ciddi hasar oluşurken, gürültüyü duyan mahalle sakinleri hemen sokağa dökülerek yaralının yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemleri alınırken, meraklı gözlerle olayı izleyen vatandaşlar sürücü adayının yaşadığı şoku üzüntüyle takip etti.
Yaralı Sürücü Adayı Hastaneye Kaldırıldı
Sağlık ekipleri, kazada yaralanan sürücü adayına olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla ivedilikle hastaneye sevk etti. Tedavi altına alınan şahsın sağlık durumuna ilişkin incelemeler devam ederken, emniyet güçleri de kazanın meydana geldiği güzergahta detaylı bir inceleme başlattı. Sürücü kursu aracının karıştığı bu talihsiz olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Sincan sokaklarında trafiğin normal seyrine dönmesi için kaza yapan araç bölgeden çekici yardımıyla kaldırıldı.




