Sivasspor’un Ankaragücü’nden transferi “Sarı Duvarı” Sırp futbolcu Uros Radakoviç, takıma ve taraftarlara çabuk alıştı.  

Sivasspor’un sezon öncesi transferlerinden olan Uros Radakoviç, ligin ilk iki haftasında gösterdiği başarışı futbolu ile kendisini yiğidolara sevdirmeyi başardı. 

İlk hafta Trabzonspor’un forvetlerine geçiş vermeyen Radakoviç, Kayserispor karşısında ise maçta adeta yıldızlaştı. 

Asıl görevinin takımının gol yemesini engellemek olan Radakoviç, üzerine ekstra olarak gol atmaya da başladı. 

Her iki maçta da sağından da baksak, solundan da baksak, Radakoviç’in rakiplerine karşı net üstülüğünü gördük! 

Sivasspor’un oynadığı futbol her ne kadar göze hoş gelmese de Radakoviç ve arkadaşlarının gösterdiği mücadele mütkişdi. 

Sivasspor’un en etkili oyuncusu durumunda olan Radakoviç, gösterdiği enerji ve hırs ile takımını da ateşliyor. 

Müthiş mücadele ediyor. 

Rakibi bozuyor. 

Rakibiyle futbol kavgası yapıyor. 

Topu iyi yerlerde oyuna sokuyor. 

Etkili yerlere mızrak gibi gidiyor. 

Hava hakimiyeti harika. 

Kafa toplarının tamamına dokunuyor. 

Uzun boylu, bu büyük bir avantaj! 

Her dakika oyunun içerisinde. 

Takım topu kaybettiğinde hemen kendi kalesini korumaya koşuyor. 

Top tekniği de fena değil! 

Daha iyi olur mu derseniz? elbette olur. 

Sivasspor’da son yıllarda gördüğüm en iyi transferlerden birisi diyebilirim, Uros Radakoviç... 

Tahtaya vuralım da aman göz değmesin! 

Bir paragraf da Murat Paluli’ye açmak isterim. 

Geçen dönem Sivasspor’daki durgunluğunu atmış durumda.  

Defansta harika işler yapıyor. 

Geniş saha bulduğu zaman iyi driplingler yapıyor. 
Kayserispor’un sol kanadını yeni açılan havalimanına'na giden otoban gibi kullandı. Ben televizyon başında seyrettim. Teknik direktör Bülent Uygun yedek kulübesinde izledi. 

Sivassporlu futbolcuların gösterdiği yüksek enerjili mücadeleyi. 

Sezonun ilk iki maçı için oyun olarak olmasa da mücadele ve istek olarak tam not aldı benden, Sivasspor. 

Takımda futbolcular birbirleriyle uyum içerisine girdiği zaman daha iyi olacaktır. 

Kamp döneminde birlikte olmadıklarından uyum sorunu yaşadıkları gözleniyor. 

Yönetim eksik bölgelere de her geçen gün transfer yapmaya devam ediyor. 

Sezonun ilerleyen haftalarında daha da kaliteli bir takım olacaktır, Sivasspor. 

Ligin geri kalan haftalarında da ayaklarına taş değmesin derim. 

Kendi sahasında oynayacağı maçlarda da yeterli taraftar desteğini aldığı takdirde, en azından Avrupa Kupaları’na katılma başarısı gösterecektir. 

Haydi yiğidolar, Eyüp maçında takımı yalnız bırakmayın! 

Kalın sağlıcakla...